BEOORDELINGEN

Wij zochten een fotograaf voor onze bruiloft, waarbij we het het belangrijkst vonden dat de intieme en relaxte sfeer vastgelegd zou worden op een spontane manier. Femke heeft ervoor gezorgd dat de meest speciale momenten gefotografeerd werden, op een geweldige manier. Femke is een fotograaf die er wel is, maar niet opvalt. Zo was het voor alle gasten en voor ons heel ontspannen.
Wij kijken terug op een perfecte dag, nog mooier dan we van te voren gehoopt hadden. Dit was niet mogelijk zonder Femke en ook na afloop kunnen we nog nagenieten tijdens het bekijken van de foto’s en krijgen we allebei dat fijne gevoel van de dag weer terug!
Femke, nogmaals heel erg bedankt! Je hebt de mooiste dag van ons leven op een perfecte manier vastgelegd!

Mr. & Mrs. Steenbergen

Femke heeft een onvermoeibaar enthousiasme, enorm gedreven, altijd in voor nieuwe ideeën én is de beste in het maken van content!

De Albatros - Zwartsluis

Een zwangerschapsshoot is iets dat heel erg buiten m’n comfortzone ligt… Ik vond het erg spannend, maar gelukkig was daar Femke… Eigenlijk was het gewoon een hele relaxte avond, waar tussendoor wat foto’s geschoten werden! Femke heeft ervoor gezorgd dat ik me op m’n gemak voelde én met een trots gevoel naar de foto’s kan kijken! Want deze zijn prachtig geworden! Een levenslange herinnering aan het feit dat er een wondertje in mij groeit… Kan je niet genoeg bedanken Femke, je bent echt een vakvrouw!

Manon

Foto 12-08-2021 22 33 54.jpg
Foto 12-05-2021 12 59 45.jpg
Foto 20-08-2021 17 30 31 (2).jpg